Verden flytter sig

v/Andreas Kamm, tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp

De seneste års indvandrer- og flygtningestrømme mod Europa fylder meget i både den offentlige debat, og samtalerne ved middagsbordene landet over. I dette foredrag vil Andreas Kamm fortælle om flygtningeproblematikken set fra en humanitær vinkel. 

Andreas Kamm har arbejdet for Dansk Flygtningehjælp i mere end 30 år og har siden 1998 været generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og har et indgående og nuanceret kendskab til emnet - både set fra et nationalt såvel som et internationalt perspektiv.  

Tid: Torsdag den 8/2. 2018 kl. 19-21.

Sted: Ranum Efterskoles festsal, Seminarievej 29, Ranum. 
Pris: 90 kr.

Arrangementet er i samarbejde med Ranum-Malle-Vilsted sognes menighedsråd. 

 

Andreas Kamm

Andreas Kamm blev ansat i Dansk Flygtningehjælp i 1981. I 1998 blev han generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp hvilket han var frem til oktober 2017.

I løbet af de 19 år med Andreas Kamm ved roret gik Dansk Flygtningehjælp fra at være en økonomisk klemt organisation til en international anerkendt nødhjælpsorganisation med en omsætning på næsten 3 milliarder kr. i 2016.

Bagrunden for denne vækst er desværre trist, men vidner om at Dansk Flygtningehjælp i internationalt samarbejde er blevet vurderet som en pålidelig og effektiv samarbejdspartner i bestræbelserne på hjælpe nødlidende over hele kloden.

I 2016 stod Andreas Kamm i spidsen for 7000 ansatte i flere end 40 lande og et endnu større antal frivillige.