Hvor er EU på vej hen?

v/ Ph.D. i statskundskab, Ditte Sørensen

2019 har været et skelsættende år for EU, Europa-Parlamentsvalg, Brexit-debat, problemer med Ungarn og Polen, toppostkabale og nyt budget. Vi gør status og giver et bud på, hvilket EU der tegner sig i horisonten. Ser vi konturerne af en ny politisk situation, og hvad bliver de store spørgsmål vi skal holde øje med i 2020.  


Tid: Torsdag den 16/4 kl. 19-21

Sted: Byrådssalen, Torvegade 15, Løgstør

Pris: Kr. 90

Den. 4.april, 2020:

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at vi også bliver nødt til at aflyse forårssæsonens sidste foredrag.
Der arbejdes i øjeblikket på, at få dem flyttet til efteråret, og foreløbig er foredraget om genforeningen og musikhistorien på plads, men da EU-foredragsholderen venter familieforøgelse til september, så prøver vi på at finde en værdig afløser.
Desuden er også nye spændende foredrag i hus!

Så af mange grunde kan vi glæde os til efteråret!

Med et ønske om en god påske og især et godt helbred sendes de venligste hilsner på komiteens vegne

 

Gertie Elmo

 

Ditte Sørensen

Jeg forsker i europæisk demokrati, europæiske politiske grupper, populisme, EU skepticisme, EU parlamentet, EU demokrati, demokratiteori, ideologianalyse og politisk teori.
Jeg analyserer i mit ph.d.-projekt forskellige forståelser af EU demokrati som de kommer til udtryk i den politiske debat. Jeg fokuserer særligt på EU parlamentet og de politiske grupperinger på det europæiske plan. Projektet har arbejdstitlen ”Contesting Ideologies of European Democracy”.